VLOEREN

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Wij leveren houten vloeren, PVC vloeren en laminaat. Iedere vloer heeft zijn eigen mogelijkheden en voor- en nadelen. Of het nu gaat om een vloer in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Voor iedere ruimte bieden wij een breed assortiment in verschillende kleuren, motieven en materialen.

Bekijk projecten

VLOEREN

Blitz Interieur

Wij werken met hoogwaardig kwalitatief
materiaal waar we volledig achter staan.

Motieven

Het leggen van vloeren kan in verschillende motieven. Een rechte vloer kan strak gelegd worden of in een speels motief. Een veelgeziene trend op dit moment is visgraat, waarbij de vloerdelen in schuin lopend patroon worden gelegd. Ook de Hongaarse punt is een motief welke u steeds vaker ziet terugkomen in een interieur.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Houten vloer

Onze houten vloeren zijn voorzien van een 100% Pure Wood label, zodat u verzekerd bent van een goede kwaliteit. Een houten vloer geeft een warme sfeer en kan met het juiste onderhoud een leven lang mee. De vloeren komen niet voort uit massaproductie, maar zijn geproduceerd in Europa, zorgvuldig behandeld en gecontroleerd. Een echt kwaliteitsproduct.

PVC Vloer

Een PVC vloer is een comfortabele vloer. Zo is hij betrouwbaar, duurzaam, hygiënisch en geluiddempend. PVC is gemakkelijk te onderhouden met een dweil, stofzuiger of bezem en heeft verder geen bijzonder onderhoud nodig. Daarnaast is de slipweerstand erg hoog. Dat maakt het een veilige vloer.

Laminaat

Onze laminaatvloeren zijn bestand tegen een stootje dankzij de ijzersterke slijtlaag. Zo is een laminaat vloer uitermate geschikt in een woning waar geleefd wordt. Door het vuilafstotende karakter zijn ze gemakkelijk te onderhouden, let wel op met teveel vocht.

Blitz Interieur

Bezoek onze showroom!

Onze showroom is geopend op afspraak. Neem contact met ons op en plan een bezoek aan onze showroom. Hier tonen wij een groot assortiment aan materialen en mogelijkheden op het gebied van traprenovatie, vloeren en interieur.