TRAP
RENOVATIE

Een traprenovatie zorgt ervoor dat je trap er als nieuw uitziet en weer lange tijd mee kan. Het is niet alleen duurzaam, er zijn er ook veel mogelijkheden op het gebied van materiaal. Stel je trap eenvoudig samen via onze online trapconfigurator!

Trap samenstellen

TRAP
RENOVATIE

Een traprenovatie is mogelijk in verschillende soorten materialen. Van hout tot PVC, leer, HPL of betonlook. Onze nieuwste materiaal is Woven. Vernieuw je trap volgens de laatste trends. Zo wordt de trap een echte eyecatcher in het interieur. Wij renoveren de trap vakkundig meestal binnen één dag. Iedere trap is uniek, zo ook de renovatie van een trap. Wij renoveren open trappen, dichte trappen en daarnaast ook wenteltrappen. Stijl je trap helemaal af met een stalen of houten trapleuning. Of breng extra sfeer aan in de trap door te kiezen voor ledverlichting. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk projecten

TRAP
RENOVATIE

Blitz Interieur

Wij werken met hoogwaardig kwalitatief
materiaal waar we volledig achter staan.

PVC traprenovatie

Bij een PVC traprenovatie zijn er twee mogelijkheden: treden met profiel en zonder profiel. Een profiel geeft meer diepte in de trede en biedt meer veiligheid door de antislip functie. Daarnaast kan een PVC trap met profiel doorlopen met de vloer, zodat het één geheel vormt. Een PVC trap zonder profiel is een innovatieve oplossing waarbij de traptrede doorloopt. Dit geeft de trap een strakke uitstraling.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Hout

Een traprenovatie van hout wordt gemaakt met eiken houten overzettreden. Deze treden worden voor de renovatie behandeld, waardoor de mogelijkheden in kleuren eindeloos zijn. Hout is een natuurproduct, elke trede is uniek. Met een houten traprenovatie kiest u voor duurzaamheid met een warme, rustieke uitstraling.

Leer & Woven

Bij een leren traprenovatie plaatsen wij HDF als basismateriaal. Hierna wordt de trede bewerkt met leer. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een veiligheidsprofiel voor extra veiligheid. Woven is ons nieuwste materiaal en is vrij uniek. Daarnaast is het ijzersterk en extreem geluiddempend.

HPL & CPL

HPL staat voor High Pressure Laminate, ook wel laminaat of kunststofplaat. Een HPL traprenovatie is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en stootbestendig. CPL is ook een kunststof soort. Het is ijzersterk en geschikt voor intensief gebruik.

Blitz Interieur

Bezoek onze
showroom!

Onze showroom is geopend op afspraak. Neem contact met ons op en plan een bezoek aan onze showroom. Hier tonen wij een groot assortiment aan materialen en mogelijkheden op het gebied van traprenovatie, vloeren en onderhoud.